Podlahy

Twinson O-Terrace+

Vysoká odolnosť, jednoduchá údržba, jednoduchá a rýchla inštalácia a elegantný design sú len niektorými vlastnosťami systému O-Terrace+ vyrobeného z unikátneho kompozitného materiálu Twinson. Terasový systém, ktorý v sebe spája jedinečné vlastnosti dreva a PVC, bol vyvinutý špeciálne pre vysoko zaťažované komerčné priestory. Je preto ideálnym riešením pre terasy hotelov a reštaurácií alebo vonkajšie bazény aj kúpalisko.

Výhodou robustného systému O-Terrace+ je jeho dlhá životnosť. Terasové dosky s dreveným vzhľadom sa neštipeia a nelámu, navyše sú odolné voči vode a hmyzu, nekĺžu sa, ani keď sú mokré, a nepraskajú. Stopercentne recyklovateľné dosky sú naviac veľmi šetrné k životnému prostrediu a dajú sa ľahko udržiavať. Terasu v prípade ušpinenia jednoducho postriekate vodou a necháte uschnúť.

Nielen u komerčných vonkajsích priestorov je dôležitárýchle pokladanie a výmena jednotlivých dosiek. Twinson O-Terrace+ disponuje novým "zaklapávacím"systémom "clip & slide" s minimálnym použitím skrutiek, ktorý absorbuje prípadné rozpínaní dosiek a minimalizujú tak riziko deformácie dosiek. Priestor medzi jednotlivými platňami umožňuje spoľahlivý odvod vody a ventiláciu, ale zároveň zabraňuje prepadnutie drobných predmetov pod terasu. 

Twinson O-Terrace+ s elegantným vlnitým povrchomje dostupný v ôsmich farebných variantoch. Určite tak nájdete odtieň, ktorý bude dokonale ladiť s okolitým prostredím.

 

 

 
 Copyright © 2024. KINS.sk. všetky práva vyhradené. created by netopier